Overtuigend presenteren

Voor een goede presentatie zijn twee dingen belangrijk: inhoud en vorm. Natuurlijk moet de inhoud goed zijn, maar hoe zorg je ervoor dat je ook de goede vorm kiest? Hoe houd je de aandacht van je publiek vast? En hoe maak je jouw verhaal boeiend en overtuigend? In het BOS programma Overtuigend Presenteren leren deelnemers met praktische tips hoe zij hun verhaal kunnen maken én overbrengen.

Overtuigend presenteren

Hoe zorg je dat je boodschap aankomt en ‘blijft hangen’ bij je publiek of klant? Veel commerciële professionals draaien hun hand niet om voor een complexe offerte, maar raken in de stress van de vraag om een presentatie voor bestuur, directie of groter publiek. Gelukkig kun je presenteren leren! In het BOS programma Overtuigend Presenteren leren deelnemers inhoud en vorm op elkaar af te stemmen. Passend bij de vraag en doelgroep. Maar vooral ook: passend bij henzelf!

Tijdens de training ligt de focus op communicatievaardigheden, het bouwen van een goed verhaal, overtuigend presenteren en de interactie met de luisteraar/het publiek. Tijdens de training gaan we actief aan de slag met de vorm. We geven de geheimen van de grootste sprekers ter wereld bloot. Geen ‘rocket science’ maar juist heel praktische technieken om publiek te boeien, te binden én te inspireren.