Het BOS Team

Nanno

Nanno de Boer

Directeur
Nanno de Boer is oprichter van BOS en eindverantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering. In zijn samenwerking met klanten staat persoonlijke ontwikkeling van medewerkers altijd voorop. Het gaat volgens Nanno daarbij om meer dan een algemeen leerproces, kennis vergaren en je ontwikkelen op je werk. Het gaat vooral om groeien als persoon in vaardigheden en capaciteiten of karakterontwikkeling. Dat vraagt om bewustwording van eigen kracht en kwaliteiten. De aanpak van BOS is er altijd op gericht om zowel zelfbewustzijn als zelfinzicht aan te boren. Individueel maar ook organisatie breed. Door enerzijds de kennis en persoonlijke ontwikkeling van sales mensen te stimuleren en te vergroten. En anderzijds door organisaties kritisch naar hun eigen processen te laten kijken om van daaruit betere proposities te ontwikkelen voor zowel het eigen team als de businesspartners en eindklanten. Wat Nanno betreft is dat een belangrijke voorwaarde voor persoonlijk succes en (daardoor) aantoonbaar betere bedrijfsresultaten.”
Lotte

Lotte de Koning

Backoffice & Administratie
Van offerte tot en met de facturatie, en van planning tot organisatie van trainingen; het komt allemaal bij Lotte voorbij. Als medewerker van het eerste uur, draagt Lotte enthousiast bij aan het soepel reilen en zeilen van de activiteiten van BOS. En zorgt ze voor een betrouwbare administratieve en financiële afhandeling.
Anita de Boer, manager BOS leiderschapscentrum

Anita de Boer

Manager leiderschapscentrum
Warm, betrokken en professioneel, dat is Anita in een notendop. Dat vind je terug in de inrichting en verzorging op ons trainingscentrum, waar zij samen met Linda gastvrouw is. Vanaf de start van BOS verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze locatie, weet Anita de voorwaarden te creëren voor geslaagde trainingen en bijeenkomsten.

Assessor
Anita is tevens vaste assessor voor de examens van ons Master Programma. Veel examenkandidaten hebben mede dankzij haar support en feedback met succes hun certificering behaald.
Linda Smit, backoffice & hostess van BOS leiderschapscentrum

Linda Smit

Backoffice & Hostess
Ter ondersteuning van de Backoffice draagt Linda enthousiast bij aan alle voorkomende activiteiten van het hele proces rond planning en administratie van de BOS opleidingsprogramma’s. Daarnaast zorgt ze samen met Anita voor een gastvrije ontvangst van onze deelnemers en de dagelijkse gang van zaken op onze locatie. Ze is het eerste aanspreekpunt voor onze trainers en klanten tijdens de trainingsdag en zorgt ervoor dat zij een prettig verblijf hebben.

Trainers, Coaches & Adviseurs

Ancy

Ancy Bierens

Trainer en blikverruimer Ancy brengt beweging in denken en doen. Door mensen op een andere wijze te laten kijken naar zichzelf en hun speelveld. Er blijkt vaak meer mogelijk dan je denkt. Ancy zet aan tot actie en laat mensen vanuit overtuiging, trots en (zelf)bewustzijn groeien in professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingsexpertises
Communicatie- en commerciele vaardigheden binnendienst, persoonlijke ontwikkeling en – effectiviteit, teamontwikkeling en – coaching, personal coaching, mediation/conflicten, groepdynamica, transitiemanagement, resultaatgericht samenwerken.

Gecertificeerd assessment professional Talent Motivatie Analyse, Kernkwadranten, Lifo®
Chris

Chris Mulder

Vol energie zorgt Chris voor trainingen met rendement. Hij vult je gereedschapskist met nieuwe vaardigheden. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Je ervaart concrete leermomenten die je in de dagelijkse praktijk helpen om je werk nog beter te doen. Chris komt graag tot de kern. Doe je mee? Wat is jouw leervraag?

Trainingsexpertises
Schriftelijke vaardigheden, commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst. persoonlijke ontwikkeling en –effectiviteit.

Gecertificeerd assessment professional
NLP, Transactionele Analyse en Insights Discovery.
Han

Han van den Broek

Met zijn jarenlange ervaring als manager, aangevuld met coach- en trainersopleidingen, heeft Han een solide basis om individuen en teams te begeleiden bij hun ontwikkeling. Hij werkt daarbij concreet en energiek aan het individuele fundament van de deelnemers door ze op verschillende lagen te ontmoeten: van gedrag tot waarden, drijfveren en talenten. Met een flinke – altijd respectvolle – dosis lef deelt hij wat hij ziet, hoort en ervaart. Deze spiegel geeft inzicht en zet aan tot nieuwe stappen. Zijn motto: “Leven is het meervoud van lef”.

Trainingsexpertises NLP, Coach Transactionele Analyse, Coach Systemisch Werken, Phoenix: Professionele Communicatie en werken op identiteitsniveau.
Joost

Joost Sliphorst

Als coach en dieptepsycholoog begeleidt Joost individuen en teams op een diepere laag. Met zijn kwaliteit om met hart en ziel te kijken, luisteren en ervaren raakt hij elke keer de deelnemers. Hij durft voor de deelnemers een liefdevol confronterende spiegel te zijn. Een spiegel die aanzet tot een nieuwe stap van binnenuit. Zijn motto: “Werken vanuit het hart in plaats van hard werken”.

Expertises
Het ambacht van de leider, Persoonlijke effectiviteit & coachend leiderschap.
Kim

Kim Muije

‘Je bent meer dan je gelooft te zijn’ is het motto van Kim. Mensen hebben zoveel meer in huis dan ze zelf denken. In de trainingen van Kim komt dat naar boven en groeien deelnemers in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met oog voor detail, kwetsbaar, bevlogen en liefdevol confronterend brengt ze zelfinzicht en ruimte voor de ‘interne dialoog’.

Trainingsexpertises Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap, personal- business- en executive coaching.
Leo

Leo van der Wal

Intervisie is een bewezen manier om met en van elkaar te leren. Vanuit zijn ervaring begeleidt Leo intervisie met als doel dat de deelnemers zich meer bewust worden van hun vaak directieve en competitieve houding. Om vervolgens te helpen zich te bekwamen in het gelijkwaardig samenwerken op momenten dat het delen van onderlinge kennis en vaardigheden de sleutel vormen tot het succesvol van en met elkaar leren. Het motto van Leo is: “Luisteren vanuit oprechte nieuwsgierigheid maakt elk gesprek tot een magisch moment”.

Trainingsexpertises Samenwerking en team-leren, personal- en executive coaching.
Marion

Marion Geisler

Marion houdt wel van een uitdaging; waar het niet lekker loopt, brengt ze beweging en boort talenten aan. Betrokken, empathisch, resultaatgericht en analytisch legt Marion in een veilige setting pijnpunten bloot en creëert ze met deelnemers de voorwaarden om succesvol te zijn voor zichzelf, het team en het bedrijf.

Trainingsexpertises Communicatie- en commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap. Millennial coaching.

Gecertificeerd assessment professional Talent Motivatie Analyse
Marjolein

Marjolein van Luijken

Het belang van persoonlijk leiderschap. Dat is waar Marjolein teams in begeleidt als trainer bij BOS. Dit door te motiveren, inspireren en verbinden. Ze gelooft in het potentieel van ieder individu en iedere groep. En zo teams te creëren die succesvol samenwerken en leiderschap versterken op elk niveau.

Bij persoonlijk leiderschap gaat het om wat je zelf kunt doen en wat je zelf allemaal kunt beïnvloeden. Het gaat dus om zelfleiderschap vanuit zelfkennis, zelfinzicht, zelfzorg, zelfsturing en zelfvertrouwen.

Training expertise
Leiderschap- en persoonlijke ontwikkeling trainer & coach. Effectiviteit trainingen. TMA professional. Personal Branding en Content & Community building.
Michel Groenveld, trainer schriftelijke vaardigheden bij BOS leiderschapscentrum

Michel Groenveld

Trainer schriftelijke vaardigheden
‘Wie schrijft, die krijgt’. In dit geval salesorders en opdrachten. Want trainingen van Michel leveren business op, tijdswinst én werkplezier. Michel leert deelnemers sneller en doelgroepgericht schrijven mét effect. Met een arsenaal aan technieken en toepasbare tips schrijf je na afloop teksten die gelezen en begrepen worden!

Trainingsexpertises
Schriftelijke vaardigheden, Speedreading, bid- en tenderteksten schrijven, winnende offertes schrijven, klantgericht schrijven, zakelijk bloggen, Business English.
Wilma

Wilma Geuzebroek

Wilma voert als TMA professional gesprekken met mensen over hun drijfveren, hun talenten en over doen waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Een gesprek waarin je inzicht krijgt in wat jouw belangrijkste behoeften zijn en welk gedrag je inzet om deze behoeften te vervullen. Als je weet wat je drijfveren en de daarbij behorende talenten zijn, begrijp je beter waarom je doet zoals je doet. Ook waarom gedrag wel eens niet succesvol is, het juist ongewenste resultaten geeft. Zonder uitzondering mooie en inzicht gevende gesprekken.

Expertises
TMA Professional, Authentiek leiderschap, evaringsgericht leren met paarden, persoonlijke ontwikkeling