Het BOS-team

Nanno

Nanno de Boer

Directeur
Nanno de Boer is oprichter van BOS en eindverantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering. In zijn samenwerking met opdrachtgevers staat persoonlijke ontwikkeling van medewerkers altijd voorop. Nanno’s aanpak is erop gericht om zelfbewustzijn en -inzicht aan te boren. Individueel en organisatiebreed.

Het gaat vooral om groeien als persoon. Want sterke leiders inspireren. Ze maken verbinding en halen méér uit zichzelf en anderen.
Lotte

Lotte de Koning

Backoffice & administratie
Van offerte tot en met de facturatie – en van planning tot organisatie van trainingen: Lotte pakt het allemaal op. Als collega van het eerste uur, draagt Lotte enthousiast bij aan het soepel reilen en zeilen van de activiteiten van BOS. En zorgt ze voor een betrouwbare administratieve en financiële afhandeling.

Zodat BOS nu en straks leiderschap kan ontwikkelen voor sales en management op elk niveau, voor elk persoon, team en organisatie.
Anita de Boer, manager BOS leiderschapscentrum

Anita de Boer

Manager leiderschapscentrum
Betrokken en professioneel: dat is Anita in een notendop. Dat vind je terug in de inrichting en verzorging op ons trainingscentrum, waar zij gastvrouw is. Vanaf de start van BOS verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze locatie, creëert Anita de voorwaarden voor geslaagde trainingen en bijeenkomsten.

Assessor
Anita is vaste assessor voor de examens van ons masterprogramma. Veel examenkandidaten behaalden mede dankzij haar hun certificering.
Linda Smit, backoffice & hostess van BOS leiderschapscentrum

Linda Smit

Backoffice & hostess
Ter ondersteuning van de backoffice draagt Linda bij aan alle activiteiten van het proces rond planning en administratie van de BOS opleidingsprogramma’s. Daarnaast zorgt ze samen met Anita voor een gastvrije ontvangst van onze deelnemers en de dagelijkse gang van zaken op onze locatie.

Linda is het eerste aanspreekpunt voor onze trainers en klanten tijdens de trainingsdag en zorgt ervoor dat zij een prettig verblijf hebben.

Trainers, coaches & adviseurs

Ancy

Ancy Bierens

Trainer en blikverruimer Ancy brengt beweging in denken en doen. Door mensen op een andere wijze te laten kijken naar zichzelf en hun speelveld. Er blijkt vaak meer mogelijk dan je denkt. Ancy zet aan tot actie en laat mensen vanuit overtuiging, trots en (zelf)bewustzijn groeien in professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingsexpertises
Communicatie- en commerciële vaardigheden binnendienst, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, teamontwikkeling en –coaching.

Gecertificeerd assessmentprofessional
Talent Motivatie Analyse, kernkwadranten, Lifo®.
Chris

Chris Mulder

Vol energie zorgt Chris voor trainingen met rendement. Hij vult je gereedschapskist met nieuwe vaardigheden. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Je ervaart concrete leermomenten die je in de dagelijkse praktijk helpen om je werk nog beter te doen. Chris komt graag tot de kern. Doe je mee? Wat is jouw leervraag?

Trainingsexpertises
Schriftelijke vaardigheden, commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst. persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.

Gecertificeerd assessmentprofessional
NLP, transactionele analyse en insights discovery.
Joost

Joost Sliphorst

Als coach en dieptepsycholoog begeleidt Joost individuen en teams op een diepere laag. Met zijn kwaliteit om met hart en ziel te kijken, luisteren en ervaren raakt hij elke keer. Hij durft een confronterende spiegel te zijn, die aanzet tot een nieuwe stap van binnenuit. Hij stimuleert ‘werken vanuit het hart in plaats van hard werken’.

Trainingsexpertises
Het ambacht van de leider, persoonlijke effectiviteit en coachend leiderschap.
Kim

Kim Muije

‘Je bent meer dan je gelooft te zijn’ is het motto van Kim. Mensen hebben zoveel meer in huis dan ze zelf denken. In de trainingen van Kim komt dat naar boven en groeien deelnemers in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met oog voor detail, kwetsbaar, bevlogen en liefdevol confronterend brengt ze zelfinzicht en ruimte voor de ‘interne dialoog’.

Trainingsexpertises
Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap, personal- business- en executive coaching.
Leo

Leo van der Wal

Leo begeleidt intervisie met als doel dat deelnemers zich bewust worden van hun (vaak directieve en competitieve) houding. Om ze vervolgens te helpen zich te bekwamen in gelijkwaardig samenwerken. Juist op momenten dat onderlinge kennis en vaardigheden delen de sleutel is tot succesvol van én met elkaar leren.

Trainingsexpertises
Samenwerking en teamleren, personal- en executive coaching.
Marion

Marion Geisler

Marion houdt wel van een uitdaging. Waar het niet lekker loopt, brengt ze beweging en boort talenten aan. Betrokken, empathisch, resultaatgericht en analytisch legt Marion in een veilige setting pijnpunten bloot en creëert ze met deelnemers de voorwaarden om succesvol te zijn voor zichzelf, het team en het bedrijf.

Trainingsexpertises
Communicatie- en commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst, management en leiderschap, millennial coaching.

Gecertificeerd assessmentprofessional
Talent Motivatie Analyse (TMA).
Marjolein

Marjolein van Luijken

Het belang van persoonlijk leiderschap. Dat is waar Marjolein teams in begeleidt als trainer bij BOS. Dit door te motiveren, inspireren en verbinden. Ze gelooft in de potentie van ieder individu en elke groep. En zo teams te creëren die succesvol samenwerken en leiderschap versterken op elk niveau.

Trainingsexpertises
Trainer en coach in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, TMA-professional, personal branding en content & community building.
Michel Groenveld, trainer schriftelijke vaardigheden bij BOS leiderschapscentrum

Michel Groenveld

‘Wie schrijft, die krijgt’. In dit geval salesorders en opdrachten. Want trainingen van Michel leveren business op, tijdswinst én werkplezier. Michel leert deelnemers sneller en doelgroepgericht schrijven mét effect. Met een arsenaal aan technieken en toepasbare tips schrijf je na afloop teksten die gelezen en begrepen worden!

Trainingsexpertises
Schriftelijke vaardigheden, bid- en tenderteksten schrijven, winnende offertes schrijven, klantgericht schrijven, zakelijk bloggen.
Wilma

Wilma Geuzebroek

Wilma voert als TMA-professional gesprekken over drijfveren, talenten en ‘doen waar je blij van wordt en waar je goed in bent’. Een gesprek waarin je inzicht krijgt in wat jouw behoeften zijn en welk gedrag je inzet. En waarom dat gedrag soms niet succesvol is. Zonder uitzondering mooie en inspiratievolle gesprekken.

Trainingsexpertises
TMA-professional, authentiek leiderschap, ervaringsgericht leren met paarden, persoonlijke ontwikkeling.