Onze Leiderschapsprogramma's

Goede leiders inspireren. Zij zijn geloofwaardig, maken verbinding en halen het beste naar boven in zichzelf en anderen. Daarmee leggen ze de basis voor persoonlijk en zakelijk succes. Door bestaande competenties aan te scherpen en door nieuwe vaardigheden, enthousiasme en betrokkenheid in te brengen. Groeien als persoon in competenties en karakterontwikkeling vraagt om bewustwording van eigen kracht en kwaliteit. Dat kan in een BOS Leiderschapsprogramma.

Blijven leren en verbeteren

De BOS aanpak is er altijd op gericht om zowel zelfbewustzijn als zelfverantwoordelijkheid aan te boren. Twee belangrijke voorwaarden voor leiders die mensen en organisaties verder brengen, initiatief tonen, sturen en faciliteren, en last but not least: zelf blijven leren en verbeteren.

Ontwikkelprogramma persoonlijk leiderschap van BOS

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap is een intensieve zoektocht van de deelnemers naar hun eigen leiderschapspotentieel: Hoe zie ik leiderschap? Hoe geef ik leiding aan mezelf? Wat zijn mijn leiderschapskwaliteiten, valkuilen, drijfveren, energiegevers en verborgen potentieel?
Programma coachend leiderschap van BOS

Coachend Leiderschap

Coachend leiderschap is een logisch vervolg op Persoonlijk Leiderschap. In dit programma ligt het accent op sturen, communiceren en faciliteren. En op het vergroten van de veranderbaarheid.
Een team-leiderschapssessie van BOS

Team Leiderschap

Team Leiderschap gaat over samenwerken, sturen, communiceren en faciliteren. En op het vergroten van de veranderbaarheid van de teamleden en van daaruit de medewerkers.