Effectief werken | Time management

Werken zonder stress en tijd overhouden. Wie wil dat nou niet? Het valt in de dagelijkse hectiek echter niet mee om overzicht en rust te bewaken. Leer beter plannen, organiseren en structureren met de training ‘Effectief werken’ van BOS.

Word de baas over je tijd en agenda

In de praktijkgerichte training ‘Effectief werken’ reken je af met het eeuwige ‘druk, druk, druk’- antwoord op de vraag hoe het met je gaat. Nog even snel dat mailtje versturen, nog even snel dat telefoontje plegen. Continu onderbroken worden door mensen die wat van je willen weten of jou overal in cc’en. Het bezorgt je een overvolle inbox, maakt dat je dingen vergeet, achter de feiten aanloopt en nooit klaar bent met je werk. Hoe zorg je voor rust, overzicht en ontspanning?

Effectief Werken methodiek

Gelukkig zijn er veel technieken en vaardigheden die, wanneer je ze goed toepast, jou helpen grip op de zaken te krijgen. De BOS trainingsmethodiek ‘Effectief werken’ is gebaseerd op verschillende time managementmethodes. We hebben de beste tips en trucs verzameld en daar onze eigen methode mee ontwikkeld. ‘The best from the best’. In het tweedaagse programma BOS Effectief werken | Time management komen al deze aspecten aan bod.